image

Developing Ideas.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

✔Ψηφιακή καινοτομία
✔Δημιουργικότητα
✔Αποτελεσματική επικοινωνία

Η LEAP είναι ένα υβριδικό agency, που συνδυάζει την δημιουργικότητα, το εικαστικό και την καινοτομία με την ανάπτυξη εφαρμογών. Η ευχρηστία,η λειτουργικότητα,η δόμηση της πληροφορίας, η ασφάλεια και η καινοτομία πλαισιώνουν κάθε έργο που υλοποιούμε. Από τη δημιουργία ενός microsite ή ενός portal, μέχρι την ανάπτυξη εφαρμογών για Smartphone και εμπειριών εικονικής πραγματικότητας, η LEAP παραδίδει έργα που ξεχωρίζουν.

✔Βιωματικές εμπειρίες
✔Εμβύθιση & αλληλεπίδραση
✔Αποδεδειγμένη εμπειρία

Η εικονική πραγματικότητα είναι η μοναδική τεχνολογία που μπορεί να προσφέρει βιωματικές εμπειρίεςοι οποίες μπορούν να συλλάβουν την αναπόσπαστη προσοχή του χρήστη για λίγα λεπτά. . Το επίπεδο ενσυναίσθησης και εμβύθισης που επιτυγχάνεται, προσφέρει πρακτική εμπειρία και γνώση που θα μείνει αξέχαστη στο χρήστη. Πρόκειται για ένα πανίσχυρο εργαλείο για εκπαίδευση και εξομοίωση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πληθώρα κλάδων.
Από το 2015 μέχρι σήμερα η LEAP έχει αναπτύξει πάνω από 20 εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Δίνουμε έμφαση στην ουσία της εμπειρίας, την αλληλεπίδραση του χρήστη με το περιβάλλον και την ενσυναίσθηση.

✔Βελτιώστε τo περιεχόμενό σας
✔Δώστε μία αξέχαστη εμπειρία
✔Ξαφνιάστε ευχάριστα τους χρήστες

Η επαυξημένη πραγματικότητα (Augmented Reality) είναι η μοναδική τεχνολογία που μπορεί να συνδέσει τον ψηφιακό με τον φυσικό κόσμο. Χρησιμοποιώντας είτε έντυπα μέσα (φυλλάδια, αφίσες) ή τον περιβάλλον χώρο για την ενεργοποίηση της Επαυξημένης Πραγματικότητας, μπορούμε να προσφέρουμε στο χρήστη μια μοναδική εμπειρία εκπαίδευσης, επιμόρφωσης, ψυχαγωγίας ή μια εμπειρία με ένα προϊόν ή τεχνολογία. Πλέον, η επαυξημένη πραγματικότητα έχει οριμάσει αρκετά και η εμπειρία μας στην υλοποίηση 50 και παραπάνω έργων, μπορεί να σας βοηθήσει να δώσετε ζωή στην επόμενη εφαρμογή σας.

✔Άμεση επικοινωνία με το πεδίο
✔360 interactive content
✔Λειτουργικότητα & ευχρηστία

Η LEAP διαθέτει μακρά εμπειρία στο Closed Loop Marketing (CLM) και το e-detailing, αφενός διότι έχει αναπτύξει μία ιδιόκτητη πλατφόρμα ψηφιακής επικοινωνίας (LEAPCLM) και αφετέρου γιατί έχει σχεδιάσει και αναπτύξει πάνω από 500 διαδραστικές παρουσιάσεις και βοηθητικά υλικά για τους επιστημονικούς συνεργάτες. Σχεδιασμός διαδραστικών παρουσιάσεων, απομακρυσμένες παρουσιάσεις, καμπάνιες 360˚, δημιουργία microsite, καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εργαλεία φαρμακοοικονομικής ανάλυσης, live ερωτηματολόγια και πολλές άλλες εκφάνσεις του ψηφιακού marketing είναι στη διάθεση σας για να ενισχύσουν την επικοινωνιακή σας πολιτική.

✔Tailored made native apps
✔Απλό design
✔Agile development

Τα smartphones είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας, ένα πανίσχυρο εργαλείο που μας βοηθάει στη δουλειά μας, μας εκπαιδεύει και μας ψυχαγωγεί. Οι εφαρμογές (apps) κατακτούν τον κόσμο και αλλάζουν άρδην όλες τις εκφάνσεις της επιχειρηματικότητας.Είτε πρόκειται για native app, web app ή progressive web app η LEAP διαθέτει την εμπειρία στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη λειτουργία εφαρμογών που μπορούν να βοηθήσουν τους χρήστες σας.

✔Αξέχαστη εμπειρία
✔Αύξηση αφομοίωσης γνώσης
✔Διασκέδαση και μάθηση

Η LEAP είναι μία από τις πρώτες εταιρίες στην Ελλάδα που συνδυάζει το gamification με την εικονική και επαυξημένη πραγματικότητα και παραδίδει εντυπωσιακές εμπειρίες. Τα τελευταία χρόνια, έχουμε αναπτύξει πολλαπλά έργα κυρίως για τον φαρμακευτικό κλάδο χρησιμοποιώντας προχωρημένες τεχνικές και τεχνολογίες όπως το Microsoft Kinect. Επίσης, η LEAP ειδικεύεται στην ανάπτυξη παιχνιδιών για παιδιά και εφήβους. Τα τελευταία χρόνια έχουμε σχεδιάσει και αναπτύξει πάνω από 300 παιχνίδια. Έχουμε συνεργαστεί με πολλές εκδοτικές εταιρείες και περιοδικά (ramkid, kidepedia, kidepedia Music, National Geographic, Power Kids) για την ανάπτυξη και παράδοση παιχνιδιών κατά παραγγελία. Τα παιχνίδια που αναπτύσσουμε μπορούν να λειτουργήσουν σε όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες και λειτουργικά συστήματα (iOS, Android, Windows, Apple, Linux / Unix) και φυσικά μέσω του διαδικτύου (Facebook ή σε μια ιστοσελίδα).

ΠΡΟΦΙΛ

image

Όσον αφορά την επιχείρηση σας, οποιαδήποτε και αν είναι η ανάγκη σας, μπορούμε να παρέχουμε λύσεις μέσα από ένα ευρή φάσμα υπηρεσιών όπως: Εφαρμογές εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας, εφαρμογές για iOS και Android συσκευές, e-Detailing & CLM καθώς και τον σχεδιασμό και προγραμματισμό ιστοσελιδών και Portals.
H LEAP έχει πιστοποίηση ISO 27001:2013 και ISO 9001:2015 από την TUV Austria και είναι συμμορφωμένη με τους κανονισμούς του GDPR με διορισμένο εσωτερικό DPO. Επίσης, η LEAP είναι ευαισθητοποιημένη ως προς την κοινωνική ευθύνη και έχει ενεργό κοινωνικό έργο προσφέροντας εθελοντισμό και χορηγίες σε μη κερδοσκοπικές οργανώσεις που αφορούν την υγεία.

We create experiences
that transform brands
and grow businesses.

Η LEAP ιδρύθηκε το 2006 με στόχο την παροχή εξειδικευμένων και καινοτόμων λύσεων στο χώρο της πληροφορικής. Από τότε έχουμε δημιουργήσει πολυάριθμα μεγάλα έργα σε επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη. Τα έργα μας είναι καλοσχεδιαζμένα και χαρακτηρίζονται από την χρήση της πιο προηγμένης τεχνολογίας δημιουργημένα σε ένα περιβάλλον φιλικό προς τον χρήστη. Η δέσμευση της LEAP στην καινοτομία μπορεί να αποδειχθεί από τα πολλά ξεχωριστά έργα που έχει αναλάβει.

Edit me