image

Developing Ideas.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

✔Ψηφιακή καινοτομία
✔Δημιουργικότητα
✔Αποτελεσματική επικοινωνία

LEAP είναι ένα creative studio με παγκόσμια παρουσία χάρη στις καλαίσθητες, προσβάσιμες και αποτελεσματικές ψηφιακές λύσεις που δημιουργεί. Στόχος μας είναι να δώσουμε το Wow effect στα έργα μας, συνδυάζοντας τη μαγεία της τεχνολογίας με τον όμορφο σχεδιασμό. Η ικανότητα που μας ξεχωρίζει είναι η εύρεση προηγμένων λύσεων, η έμφαση στις αξίες του περιεχομένου και η παροχή απλών και εύχρηστων εμπειριών.

✔Βιωματικές εμπειρίες
✔Εμβύθιση & αλληλεπίδραση
✔Αποδεδειγμένη εμπειρία

Η εικονική πραγματικότητα είναι η μοναδική τεχνολογία η οποία, αιχμαλωτίζοντας την προσοχή του χρήστη για μερικά λεπτά, μπορεί να προσφέρει βιωματικές εμπειρίες. Το επίπεδο ενσυναίσθησης και εμβύθισης που επιτυγχάνεται, προσφέρει πρακτική εμπειρία και γνώση που μένει αξέχαστη στον χρήστη. Πρόκειται για ένα πανίσχυρο εργαλείο εκπαίδευσης και εξομοίωσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πληθώρα κλάδων.
Από το 2015 μέχρι σήμερα η LEAP έχει αναπτύξει πάνω από 20 εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Δίνουμε έμφαση στην ουσία της εμπειρίας, την αλληλεπίδραση του χρήστη με το περιβάλλον και την ενσυναίσθηση.

✔Βελτιώστε τo περιεχόμενό σας
✔Δώστε μία αξέχαστη εμπειρία
✔Ξαφνιάστε ευχάριστα τους χρήστες

Η επαυξημένη πραγματικότητα (Augmented Reality) είναι η μοναδική τεχνολογία που μπορεί να συνδέσει τον ψηφιακό με τον φυσικό κόσμο. Χρησιμοποιώντας είτε έντυπα μέσα (φυλλάδια, αφίσες) ή τον ίδιο τον περιβάλλοντα χώρο για την ενεργοποίηση της Επαυξημένης Πραγματικότητας, μπορούμε να προσφέρουμε στον χρήστη μια μοναδική εμπειρία εκπαίδευσης, επιμόρφωσης, ψυχαγωγίας ή μια εμπειρία με ένα νέο προϊόν ή μια νέα τεχνολογία. Πλέον, η τεχνολογία της επαυξημένης πραγματικότητας έχει ωριμάσει αρκετά και η εμπειρία μας στην υλοποίηση 50+ έργων επαυξημένης πραγματικότητας, μπορεί να σας βοηθήσει να δώσετε ζωή στην επόμενη εφαρμογή σας.

✔Άμεση επικοινωνία με το πεδίο
✔360 interactive content
✔Λειτουργικότητα & ευχρηστία

Στη LEAP διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στο Closed Loop Marketing (CLM) και το e-detailing, αφενός γιατί έχουμε αναπτύξει μία ιδιόκτητη πλατφόρμα ψηφιακής επικοινωνίας (LEAPCLM) και αφετέρου γιατί έχει έχουμε σχεδιάσει και αναπτύξει πάνω από 500 διαδραστικές παρουσιάσεις και βοηθητικά υλικά για τμήματα Marketing και Επαγγελματίες Υγείας. Ο σχεδιασμός διαδραστικών παρουσιάσεων, οι απομακρυσμένες παρουσιάσεις, οι καμπάνιες 360˚, η δημιουργία microsite, οι καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα εργαλεία φαρμακοοικονομικής ανάλυσης, τα live ερωτηματολόγια και πολλές άλλες εκφάνσεις του ψηφιακού marketing είναι στη διάθεση σας για να ενισχύσουν την επικοινωνιακή σας πολιτική.

✔Tailored made native apps
✔Απλό design
✔Agile development

Τα smartphones είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας, ένα πανίσχυρο εργαλείο που μας βοηθάει στη δουλειά μας, μας εκπαιδεύει αλλά και μας ψυχαγωγεί. Οι εφαρμογές (apps) κατακτούν τον κόσμο και αλλάζουν ριζικά όλες τις εκφάνσεις της επιχειρηματικότητας. Είτε πρόκειται για native app, web app ή progressive web app, η LEAP διαθέτει την εμπειρία στο σχεδιασμό, στην ανάπτυξη και στη λειτουργία εφαρμογών για να βοηθήσει τους χρήστες σας.

✔Αξέχαστη εμπειρία
✔Αύξηση αφομοίωσης γνώσης
✔Διασκέδαση και μάθηση

Η LEAP είναι μία από τις πρώτες εταιρίες στην Ελλάδα που συνδυάζει το gamification με την εικονική και επαυξημένη πραγματικότητα προσφέροντας εντυπωσιακές εμπειρίες. Τα τελευταία χρόνια, έχουμε αναπτύξει πολλαπλά έργα κυρίως για τον φαρμακευτικό κλάδο χρησιμοποιώντας προχωρημένες τεχνικές και τεχνολογίες όπως το Microsoft Kinect. Επίσης, η LEAP ειδικεύεται στην ανάπτυξη παιχνιδιών για παιδιά και εφήβους. Τα τελευταία χρόνια έχουμε σχεδιάσει και αναπτύξει πάνω από 300 παιχνίδια. Έχουμε συνεργαστεί με πολλές εκδοτικές εταιρείες και περιοδικά (ramkid, kidepedia, kidepedia Music, National Geographic, Power Kids) για την ανάπτυξη και παράδοση παιχνιδιών κατά παραγγελία. Τα παιχνίδια που αναπτύσσουμε μπορούν να λειτουργήσουν σε όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες και λειτουργικά συστήματα (iOS, Android, Windows, Apple, Linux / Unix) και φυσικά μέσω του διαδικτύου (Facebook ή σε μια ιστοσελίδα).

ΠΡΟΦΙΛ

image

Η συνεργασία με τη LEAP είναι εξαιρετικά απλή και εύκολη. Σας συμβουλεύουμε, οργανώνουμε το έργο, σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε εύχρηστες, εντυπωσιακές και λειτουργικές λύσεις. Δεν επιβάλλουμε συγκεκριμένες τεχνολογίες., Βρίσκουμε την κατάλληλη τεχνολογία για να καλύψουμε την ανάγκη που μπορεί να έχετε. Δίνουμε μεγάλη σημασία στην καινοτομία και στο design και ακόμη μεγαλύτερη στην προστασία της ιδιωτικότητας και στην ασφάλεια των δεδομένων των χρηστών.

Η LEAP είναι πιστοποιημένη με ISO 27001:2013, ISO 27701:2019 και ISO 9001:2015 από την TÜV Austria και εναρμονίζεται με τον GDPR με εσωτερικό DPO. Η LEAP είναι έντονα προσανατολισμένη στον τομέα της κοινωνικής ευθύνης στα πλαίσια της οποίας δραστηριοποιείται σε δημόσια και ιδιωτικά ιδρύματα που σχετίζονται με την υγεία, παρέχοντας χορηγίες και εθελοντική εργασία.

LEAD EVOLVE ADAPT PERFECT

Αποκτήσαμε παγκόσμια φήμη λόγω της βαθιάς γνώσης και κατανόησης των τεχνολογιών και την εστίασή μας στην ποιότητα και τις αρχές του design. Έχουμε παραδώσει εκατοντάδες έργα, από εφαρμογές, ιστοσελίδες και εμπειρίες metaverse μέχρι ολόκληρα μουσεία, installations και gamification.

Edit me

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ